BEMUTATKOZÁS


Aki csendre vagy nyugalomra vagy tartalmas pihenésre vágyik, annak igazán jó választás, ha Szentgotthárd mellett dönt. Városunk a zarándokok egyik kedvenc pihenőpontja ,hiszen az Ausztriából,Szlovéniából ide érkezők itt kaphatnak lelki táplálékot a hosszú út végeztével.

Az Őrség kapuja mindenki előtt nyitva áll és csodás látnivalóival várja az ide érkezőket. A barokk templom szépsége és a körülötte fekvő várkert mindenkit lenyűgöz.De magasba törő kupolájával a termálfürdő is igyekszik elvarázsolni az élményre vágyó kicsiket és nagyokat.

APARTMANOK


Apartman 1

Apartman 1

RÉSZLETEK

Apartman 3

Apartman 1

RÉSZLETEK

Ehhez az élményhez szeretnénk mi is hozzájárulni a kényelmes, szinte minden igényt kielégítő apartmanokkal , amelyek a város szívében találhatóak egy modern épületben. Mit kínálunk Önnek? Barátságos környezetben található “otthont”, amely kettő különálló lakással rendelkezik, telken belüli ingyenes parkolóval és kamerázott külterülettel.

Az épületben teljes felszereltségű konyha, ingyenes klíma és wifi áll a vendégeink rendelkezésére. Ha vendégeink egy hűsítő italra vagy egy finom vacsorára vágynak, a belvárosban tőlünk mindössze 5 perc sétára számos lehetőség nyílik étkezésre, kávézásra, szórakozásra. Akár az Őrséget akár a Vendvidéket választja úticéljául egy szusszanásnyira megpihenhet nálunk, de hosszabb időre is nagyon szívesen vendégül látjuk!